Program


BWG - Balaton Wine & Gourmet Fesztivál / Tokaj-Sauternes borpárbaj - Édes vetélkedés

BWG - Balaton Wine & Gourmet Fesztivál / Tokaj-Sauternes borpárbaj - Édes vetélkedés

Nemes borpárbaj, magyar-francia összecsapás két kiemelkedő termőterület legszebb tételeivel a nemzetközi borakadémikus dr. Fiáth Attila útmutatásával. Cukrok és savak, egyensúly, összhang ikonikus termelőkön és évjáratokon keresztül.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 22. péntek, 17:00

BWG - Balaton Wine & Gourmet Fesztivál / Tokaj-Sauternes borpárbaj - Édes vetélkedés

Nemes borpárbaj, magyar-francia összecsapás két kiemelkedő termőterület legszebb tételeivel a nemzetközi borakadémikus dr. Fiáth Attila útmutatásával. Cukrok és savak, egyensúly, összhang ikonikus termelőkön és évjáratokon keresztül.

Ajánlatunk


Paloma Faith BRIT Award nyertes angol énekes és színésznő, akiben édesapja révén spanyol vér is csörgedezik. Zenéje a soul és a jazz sajátos elegyéből építkezik, éneklési stílusát sok esetben Amy Winehouse-hoz és Etta Jameshez is hasonltják.

A Caravan Palace francia elektro-swing csapat, 2008-ban jelent meg a világ zenei térképén. Három párizsi zenész szerencsés találkozásából született, akik azzal az eltökélt szándékkal hívták életre a formációt, hogy itt ötvözik önálló zenei produktummá két szenvedélyüket, az elektronikus zenét és a vintage jazz-hangzást.

3 Grammy-díj, 14 sorlemez, 8 koncertalbum, 3,4 millárd dalletöltés és tucatnyi világsláger – ez az 1977-ben alapított amerikai Toto rövid mérlege. A kaliforniai együttes a 70-es évek azon kevés bandái közé tartozik, amelyek kibírták a változó trendeket és stílusokat, miközben továbbra is aktuálisak és töretlenül sikeresek maradtak.

Ajánló


2016-ban pályafutása első magyarországi koncertjét Veszprémben adta, most pedig 8 év után ismét visszatér a királynők városába Gregory Porter amerikai…

A Milky Chance a folk, a rock, a reggae, a jazz és az elektronikai zene stílusjegyeiből merítve komponálja száz milliós…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!