Program


JOSS STONE - "20 Years of Soul"

JOSS STONE - "20 Years of Soul"

Joss Stone
Előzenekar: Stereo Swing Live Act
Kapunyitás: 19:00, előzenekar kezdés: 20:00

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 15. szombat, 21:00

Öt évvel ezelőtti, zajos sikert arató veszprémi koncertje után “20 Years of Soul“ című műsorával ismét a fesztivál vendége lesz Joss Stone. A Grammy- és Brit-díjas énekesnőt sajátos, soul, r’n’b, reggae, világzene és hip-hop ihlette zenei stílus jellemzi. Olyan világsztárokkal dolgozott együtt, mint James Brown, Herbie Hancock, Stevie Wonder, Sting, Mick Jagger, Robbie Williams és Rod Stewart, de közreműködött Jeff Beck és Ringo Starr albumán is. Stone 2023-ban ünnepli karrierjének 20. évfordulóját. Ez alkalomból európai turnéra indul és néhány kiemelt nyári fesztivált is megtisztel jelenlétével. Így a VeszprémFestet is, ahol legújabb lemezének dalai mellett örökérvényű slágereit adja elő a História Kertben.

Ajánlatunk


3 Grammy-díj, 14 sorlemez, 8 koncertalbum, 3,4 millárd dalletöltés és tucatnyi világsláger – ez az 1977-ben alapított amerikai Toto rövid mérlege. A kaliforniai együttes a 70-es évek azon kevés bandái közé tartozik, amelyek kibírták a változó trendeket és stílusokat, miközben továbbra is aktuálisak és töretlenül sikeresek maradtak.

Ajánló


A Milky Chance a folk, a rock, a reggae, a jazz és az elektronikai zene stílusjegyeiből merítve komponálja száz milliós…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!